Advies aan particulieren

Juridisch advies voor particulieren

Uiteraard staan onze juristen particulieren bij indien er behoefte is aan rechtsbijstand. Denk aan een probleem met uw werkgever, uw verhuurder, met de winkelier om de hoek of uw gemeente. Of wellicht bent u reeds gedagvaard en dient u te verschijnen voor de kantonrechter en weet u niet hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Wij kunnen u onder meer bijstaan indien uw probleem ziet op het arbeidsrecht, het huurrecht, incasso, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht en consumentenrecht. Dit is slechts een beperkte greep uit de rechtsgebieden waarin wij werkzaam zijn.

Door tijdig te informeren naar uw rechten en plichten kunt u vaak veel problemen effectief voorkomen en geld en ellende besparen. Aan het vroegtijdig inwinnen van juridisch advies hoeft bovendien niet zonder meer een hoge prijs te hangen. Wij bieden u dan ook een laagdrempelige en persoonlijke vorm van rechtsbijstand. Een eerste consult waarbij u uw probleem kunt voorleggen is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Rechtsbijstand verzekerd?

Bent u rechtsbijstand verzekerd en loopt de zaak uit op een gerechtelijke procedure? Dan is er op grond van uw polis vaak de mogelijkheid dat u zelf voor een deskundige kan kiezen. Informeer naar de mogelijkheden.